150g | skalade räkor | |
1,5dl | tärnad, blancherad rotselleri | |
2 dl | tärnat äpple | |
1st | schalottenlök, hackad | |
2msk | färska korianderblad, strimlade | |
0,5dl | vattenkastanjer, strimlade | |
0,5dl | salladslök, skivad | |
1-3tsk | röd chili, finchackad | |
1msk | Blue Dragon Spring roll sauce | |
2msk | Blue Dragon Chili & Ginger sås | |
1,5msk | pressad lime | |
8blad | Blue Dragon Spring roll wrappers (rispapper) | |
Blue Dragon Hoisinsås | ||
finkrossade jordnötter |
1. Hacka kräftstjärtarna grovt och lägg dem i en bunke.
2. Lägg i selleri, äpple, lök, koriander, vattenkastanjer, salladslök och chili. Slå i fisksås, chilisås och lime, smaka av med peppar.
3. Doppa rispapperna i hett vatten tills de blir mjuka och följsamma. Fördela fyllningen på rispappren och vik/rulla ihop till fina vårrullar. Servera med hoisin toppad med jordnötter.