Recept på sushiris och Marinad till pokébowl finns i receptbanken.
4dl | tillagat sushiris | |
200g | kycklinglårfilé | |
1liten | färsk mango | |
1liten påse | rucola | |
2dl | edamamebönor utan skida, tillagade | |
2dl | strimlad paprika | |
färska koriander- eller persiljeblad | ||
4msk | Blue Dragon Skivad ingefära | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori | |
4msk | Blue Dragon Hoisinsås |
1. Putsa kycklinglåren och marinera dem i marinaden i 30 minuter. Stek kycklingen i ugn, ca. 15 minuter i 175°, skär därefter upp det i tunna skivor.
2. Skala, kärna ur och tärna mangon. Skölj och låt rucolan rinna av. Strimla örterna och blanda dem med paprikan. Smula noriarket i små smulor.
3. Lägg lite ris i botten på en skål och fortsätt med kyckling, grönsaker och tillbehör. Toppa med nori-smulorna och dressingen.