400g | strimlat nötkött, typ innanlår eller ryggbiff | |
1 dl | Blue Dragon Hoisinsås | |
1 msk | hackad färsk ingefära | |
1 tsk | Blue Dragon Sesamolja | |
2 st | vitlöksklyftor | |
0,5 st | finhackad färsk chili | |
1 burk | strimlade bambuskott | |
2 stånd | broccoli | |
0,5 dl | Blue Dragon Japansk soja | |
150g | purjolök | |
150g | morötter | |
matolja | ||
pressad lime, flingsalt, peppar | ||
4 portioner | Blue Dragon Äggnudlar 300g |
1. Skär köttet i strimlor. Marinera i soja, hoisin sås, vitlök, ingefära och chilipeppar i minst 15 minuter.
2. Strimla purjolök och morötter, plocka broccolin i små buketter och låt bambuskotten rinna av.
3. Hetta upp matolja, stek köttet med marinaden ca 3-4 minuter, tag köttet ur pannan. Stek grönsakerna i några minuter och tillsätt sedan köttet. Smaksätt med sesamolja, lime, salt och peppar.
4. Tillaga nudlarna enligt instruktionerna på förpackningen.
5. Servera woken tillsammans med nudlar.