Recept på sushiris, marinad och spicy majo finns i receptbanken.
4dl | tillagat sushiris | |
200g | lax | |
10cm | zucchini | |
1msk | pressad lime | |
1msk | flytande honung | |
2små | morötter | |
2dl | finstrimlad salladslök | |
8små | champinjoner | |
färska koriander- eller persiljeblad | ||
4msk | Blue Dragon Skivad ingefära | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori |
1. Skär laxen i 4 bitar och lägg den i marinaden. Låt de marinera i 30 minuter och stek de sedan några minuter i het ugn.
2. Strimla zucchinin fint och marinera den 10 minuter i lime och honung, låt den sedan rinna av. Skala och strimla morötterna fint.
3. Ansa och skiva svampen tunt. Smula noriarket i små smulor. Lägg lite ris i botten på en skål och fortsätt med fisk, grönsaker och tillbehör. Toppa med nori-smulorna och dressingen.