För att få kraftigare smak tillsätt gärna hakad chili och riven ingefära.
4bitar | Laxfilé | |
7dl | Fiskbuljong | |
4msk | Blue Dragon Ostronsås | |
125g | Blue Dragon Äggnudlar 300g | |
500g | Blandade grönsaker, t ex svamp, tomat, lök och palsternacka | |
Färska örter t ex vattenkrasse och koriander |
1. 1. Lägg nudlarna i hett vatten och låt de ligga i 3 minuter, spola dem kalla. Låt sedan nudlarna rinna av.
2. 2. Strimla, klyfta och skär grönsakerna i fina bitar. Kok upp buljongen, lägg i grönsakerna och laxen och låt det sjuda försiktigt tills grönsaker och lax känns färdiga.
3. 3. Vänd försiktigt i nudlarna och smaka av med salt, peppar och ostronsås.
4. 4. Fördela lax, nudlar, grönsaker och buljong i tallrikar och dekorera med örter.